Referenser

Att våra kunder är nöjda är vårt främsta fokus. Ta en titt på vad våra kunder tycker om oss

Nöjda kunder är vår främsta prio

4.7 av 5 baserat på 187 omdömen.

Kakling av golv och vägg

Kan varmt rekomendera ”Stockholms eleganta…” för ett mycket väl utfört renoveringsarbete av mitt badrum. De är pålitliga, skickliga samt mån om kunden skall känna sig helt nöjd efteråt. Jag blev också fascinerad över alla olika förslag jag fick på kekeluppsättningar. Högsta betyg!
//Hälsar Christian

Nytt badrum + ytskiktsrenovering övriga boendeytor Brommavilla

Khairi och Stockholms eleganta hem har utfört arbetet med att totalrenovera vårt nya hus helt perfekt med glatt humör och bra dialog om olika lösningar. Visste inte att det kunde vara så enkelt att renovera hus när man använder sig av rätt hantverkare. Allt i tid och mycket fint resultat. Bästa rekommendationer lämnas!
//Calle

Rivning av kakel och golvmatta

”Mycket bra, trevlig och kvalitetsmedveten hantverkare, arbetetavslutades snabbare än förväntat och med mycket bra resultat.”
//Joshua, Dalagatan

Badrumsrenovering

”Badrummet klart och jag är mycket nöjd. Det blev exakt som jag hade tänkt mig och ni jobbade otroligt fort. Tack!”
//Kajsa

Ombyggnad av badrum

Var noggann med att beskriva vad ni vill ha. Placering på golvbrunn, höjd på spegel osv. Är ni petiga vad gäller platssättning på kakel så säg det. Kommunikationen med Kahiri fungerade mycket bra. Vi upplevde honom som pålitlig och snabb. Några småmissar med kakelplattorna drar ner vårt betyg, annars skulle betyget vara 5.
//Björn Sobry

Helrenovering av badrum

Jag kan verkligen rekommendera Stockholms Eleganta Hem. De genomförde en totalrenovering av mitt badrum 2008-01 med jättefint resultat. De hade bra kommunikation, följde tidplanen och var noga med kvalitén. De hade en bra attityd till att lösa problem och hjälpte till med kommunikationen med grannar och brf styrelse. Jag är jättenöjd.
//Andreas

Helrenovering av ett kök

Thank you for good work, it is only by your hard work, commitment and artistic skills that we got this lovel kitchen in such a short time. I highly recommend Stockholms Eleganta Hem. They do not just do job, they excel at it and exceed the expectations. Thank you! Regards, Khalil/Nacka

Badrum, bastu och tvättstuga

Otroligt fint & snabbt! Stockholms Eleganta Hem är bäst! Tusen tack!
//Andreas

Renovering av kök och badrum

Att renovera köket och badrummet har varit ett bekymmer som vi sedan länge hade gått och grunnat på. Enda hindret var väl tanken om att lägenheten skulle vara obeboelig under en tid. Det skulle kosta för mycket helt enkelt. Stockholms Eleganta Hem erbjöd dock olika lösningar. Lägg till det den servicekänsla och det sinne för estetik som de har som grundkoncept, så är succén ett faktum. Vi bor numera i en lägenhet som känns som helt ny!
//Isak L

Renovering befintligt badrum

Helrenovering av badrum I likhet med alla andra är vi väldigt nöjda med det arbete som Stockholms Eleganta hem har utfört. Arbetet har utförts snabbt och med stor skicklighet. Khairi är en mycket trevlig person med sinne för service utöver det vanliga. Vi tvekar inte en sekund att rekommendera Stockholm Eleganta hem till andra som behöver en pålitlig och kunnig hantverkare.
//Totte & Ulla

Badrum, bastu och tvättstuga

Vi är lyckliga över att ha lyckats anlita Stockholms Eleganta Hem att renovera badrummet, bastun och tvättstugan. Professionell hjälp och service är bara förnamnet! * Det var alltid lätt att få tag på Khairi. Väldigt pålitliga! Bra kommunikation hela vägen. *Fick chans att kolla på all nödvändiga dokument såsom registreringsbevis, våtrumsbehörighet och kopia på ansvarsförsäkring. * När jobbet var klart slutet fick jag faktura, kvalitetsdokument och C-D skiva på allt utfört arbete. Steg för steg dessutom! Är enormt nöjd med resultatet. Våra varmaste rekommendationer! Anders/Spånga

Badrum

Mycket nöjd med resultatet av badrummet och kan varmt rekommendera hantverkaren. Kvalitetsmedveten, pålitlig och jobbar med snabbt resultat över vad man kan förvänta sig. Kan mycket väl tänka mig att använda dem igen vid tillfälle. Marcus/Järfälla