Våra tjänster

Få en översikt över våra tjänster. Varmt välkomna att kontaka oss vid frågor. 

Badrumsrenovering

Badrum är ett extremt känsligt område i hemmet: fukt och sanitära olägenheter kan mycket lätt förvandla det till ett huvudbry och en förlustaffär. Därför drar det till sig särskild uppmärksamhet från vår sida. Vi förstår att pågående arbete i badrummet medför en del besvär och men för de boende. Detta gör att vi slutför vårt arbete där snabbt och smidigt utan att för den skull släppa ifrån oss kravet på högkvalitativa resultat enligt gällande regler BKR (www.bkr.se)

Köksrenovering

Det finns något som de flesta minns från barndomen och det är doften från köket när mamma eller mormor lagade favoriträtten eller bakade bullar. Köket är “Hemmets Hjärta” och det är precis så vi behandlar det. Vi ser till att våra kunders kök återspeglar deras personlighet, är praktiskt och säkert. Vårt team utför helrenovering av kök med montering, målning, kakling och nödvändigt VVS-arbete. Stockholms Eleganta Hem ger helt enkelt alla kök den värme och kärlek som de förtjänar. 

Finsnickeri

Finsnickeri är en del av många av våra renoveringsarbeten i Stockholm. Vi ser till att byta lister när det behövs samt målar dem när det behövs. Vid finsnickeri tar vi även hand om fönster, dörrar, väggar, altaner och golv. Denna tjänst handlar om detaljer och våra snickare tar hand om det minsta lilla åt våra kunder. Det är alla de där små sakerna som man ofta inte tänker på men som gör ett hem komplett. Vi hjälper även till med slipning, ytbehandling och konstruktionsritningar.  

Renovering

Många kunder kommer till oss när de behöver hjälp med renovering. Vid renovering hjälper Stockholms Eleganta Hem till att ge hem och hus, samt företag, ett nytt lyft. Vi förvandlar tråkiga rum till de mysigast, snyggaste eller mest praktiska rummen, beroende på vad som önskas. Vi tar det ännu längre med att erbjuda totalrenovering av hela hem och företag med alla rum inkluderade. Sedan ser våra elektriker till att elen fungerar och att resultatet blir imponerande på riktigt. 

Målning och tapetsering

Väggarna i ett hem eller på ett kontor gör en enorm skillnad i hur rummen känns. Med hjälp av professionell miljövänlig målning och tapetsering i Stockholm ser vår byggfirma till att känslan blir optimal. Det ska vara trivsamt att vistas på jobbet eller hemma vilket är något vi alltid strävar efter. Vårt team har tapetserat och målat tusentals hem med ett resultat som ofta överraskar våra kunder positivt. Dessutom vet vi hur målningen eller tapetseringen ska anpassas efter resten av designen så att allt smälter samman på ett behagligt sätt. 

Renovering av Garderober, dörrar och köksluckor

Varför betala dyra pengar för helt nya köksluckor, garderober eller dörrar när de går att renovera? Vi hjälper kunder nästan dagligen med renovering av dessa och sparar dem på så sätt pengar samt ger deras hem en ny och fräsch look. Företag tar också hjälp av denna tjänst hos oss när de vill byta design eller behöver reparera trasiga köksluckor, garderober eller dörrar. Vi är alltid ärliga med hur resultatet kommer att se ut och om vi känner att det är bättre med helt nytt meddelar vi alltid detta till våra kunder. Det finns hundratals olika material samt designer att välja bland hos oss. Om vi inte har något hemma beställer vi hem det så att resultatet blir på topp. 

El-arbeten

Inget hem och ingen lokal är komplett utan el. Tack vare att vårt team består av certifierade elektrikers utför vi många stora och små el-arbeten. Detta inkluderar bland annat dragning av el-kablar, installation av strömbrytare och belysning både utomhus och inomhus. Eftersom Eleganta Hems elektrikers har kunskap och utbildning arbetar vi ofta med kompletta renoveringar samt nybyggnation åt våra kunder. Det är en av de viktigaste arbeten som vi utför och med precision ser vi till att säkerheten alltid är på högsta nivå när det kommer till elen. 

VVS-arbeten

VVS-arbeten innebär i det stora hela rörmokeri. När vi utför renoveringar och byggarbeten ser vi alltid till att en av våra rörmokare tar en titt på alla rör och vattenledningar. Det är viktigt att göra rätt från början men många kunder kontaktar oss också när något går fel. Det kan vara stopp i toaletten, ett rör som har spruckit eller diskmaskinen som inte fungerar. Detta är en tjänst som våra kunder uppskattar högt att vi har. Allt på en plats, till ett bra pris och med professionell service. VVS-arbeten är alltid en del av våra nybyggnationsprojekt samt totalrenoveringar. 

Byggtjänster

Eleganta Hem utför små som stora byggarbeten i Stockholm med omnejd. Tack vare det bästa materialet och många års erfarenhet kan vi erbjuda våra kunder allt inom bygg. Detta innebär att vi bygger hus i Stockholm, altaner, kök, badrum, garage och mycket mer. När våra kunder kommer till oss med en idé tar vi den och omvandlar den till ett fantastiskt resultat. Endast den snyggaste och mest miljövänliga designen duger för våra företagskunder och privatkunder. 

Få en kostnadsfri offert

Vill du få en prisoffert för just ditt byggprojekt. Beskriv vad du behöver hjälp med så återkommer vi med offert inom 24h.

Skicka in din förfrågan